Du er her

Action og street food ved Lillebælt

Lørdag, 4. juni 2022 - 11:00 til Mandag, 6. juni 2022 - 20:00
Tilføj til kalender 2022-06-04 11:00:00 2022-06-06 20:00:00 Europe/Copenhagen Action og street food ved Lillebælt

Glæd dig til den første store Street Food Festival i Kanalbyen i Fredericia. Det vil emme af kubik, hyggestemning, action, oplevelser for hele familien, DJ musik og masser af lækkerier til ganen hele weekenden.

Glæd dig til den første store Street Food Festival i Kanalbyen i Fredericia. Det vil emme af kubik, hyggestemning, action, oplevelser for hele familien, DJ musik og masser af lækkerier til ganen hele weekenden. Der vil være fokus på kubik, action og oplevelser for hele familien weekenden igennem og der er gratis adgang.   Følg med på Facebook. Der vil løbende blive annonceret events så vi løbende får mere og mere at glæde os til. LØRDAG: MC-TRÆF (Kl. 11-22) Glæd dig til den fedeste lørdagsstemning med street food, hygge musik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe MC-træf. Kom som MC-klub og vis jeres flotte motorcykler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede MC eller kom forbi som tilskuer og se tusindvis af flotte motorcykler. Er du MC-nørd eller vil du bare se og opleve flotte motorcykler med fed lyd er det lørdag, det sker. Alle er velkommen. Der er noget for hele familien og motorcyklerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkelt bikere. Kom forbi med din: MC klub Custom bike Veteran cykel Hjemmebyggede projekt Alt specielt på 2 hjul Eller bare en fed og anderledes MC du genre vil vise frem. Kommer I som klub vil vi gerne arrangere I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet – tlf 26240246.   SØNDAG: BIL-TRÆF (Kl. 11-21) Vi er klar til at skabe den fedeste søndagsstemning. Med street food, hyggemusik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe bil-træf. Kom som bilklub og vis jeres flotte biler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede bil eller kom forbi som tilskuer og se hundredvis af flotte biler. Er du bilnørd eller vil du bare se og opleve flotte biler med fed lyd er det dagen hvor det kan opleves. Alle er velkommende, der er noget for hele familien og bilerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkeltbiler. Kom forbi med din: Amerikaner bil Custom bil Veteran bil Special bil Eller bare en fed og anderledes bil du gerne vil vise frem. Kommer I som klub vil vi gerne arrangere det, så I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet – tlf 26240246.   MANDAG: FAMILIEAKTIVITETER (Kl. 11-20) Tag hele familien med til gratis oplevelser. Der vil være masser af action for både børn og voksne. Kom og nyd stemningen, nyd den fantastiske kulisse som Lillebælt skaber, nyd alle de kulinariske specialiteter street food boderne serverer, nyd en kold drink, fadøl eller sodavand mens vores DJ spiller hyggemusik dagen igennem. Glæd dig til 3 fede dage ved Lillebælt!
Kanalbyen ved Lillebælt detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 4. juni 2022 - 11:00 til Mandag, 6. juni 2022 - 20:00

Pris

Gratis adgang
Lørdag, 4. juni 2022 - 11:00

Glæd dig til den første store Street Food Festival i Kanalbyen i Fredericia. Det vil emme af kubik, hyggestemning, action, oplevelser for hele familien, DJ musik og masser af lækkerier til ganen hele weekenden.

Glæd dig til den første store Street Food Festival i Kanalbyen i Fredericia. Det vil emme af kubik, hyggestemning, action, oplevelser for hele familien, DJ musik og masser af lækkerier til ganen hele weekenden.

Der vil være fokus på kubik, action og oplevelser for hele familien weekenden igennem og der er gratis adgang.
 

Følg med på Facebook. Der vil løbende blive annonceret events så vi løbende får mere og mere at glæde os til.


LØRDAG: MC-TRÆF (Kl. 11-22)
Glæd dig til den fedeste lørdagsstemning med street food, hygge musik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe MC-træf.

Kom som MC-klub og vis jeres flotte motorcykler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede MC eller kom forbi som tilskuer og se tusindvis af flotte motorcykler.

Er du MC-nørd eller vil du bare se og opleve flotte motorcykler med fed lyd er det lørdag, det sker.

Alle er velkommen. Der er noget for hele familien og motorcyklerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkelt bikere.

Kom forbi med din:
MC klub
Custom bike
Veteran cykel
Hjemmebyggede projekt
Alt specielt på 2 hjul
Eller bare en fed og anderledes MC du genre vil vise frem.

Kommer I som klub vil vi gerne arrangere I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet – tlf 26240246.

 

SØNDAG: BIL-TRÆF (Kl. 11-21)
Vi er klar til at skabe den fedeste søndagsstemning. Med street food, hyggemusik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe bil-træf.

Kom som bilklub og vis jeres flotte biler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede bil eller kom forbi som tilskuer og se hundredvis af flotte biler.

Er du bilnørd eller vil du bare se og opleve flotte biler med fed lyd er det dagen hvor det kan opleves.

Alle er velkommende, der er noget for hele familien og bilerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkeltbiler.

Kom forbi med din:
Amerikaner bil
Custom bil
Veteran bil
Special bil
Eller bare en fed og anderledes bil du gerne vil vise frem.

Kommer I som klub vil vi gerne arrangere det, så I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet – tlf 26240246.
 

MANDAG: FAMILIEAKTIVITETER (Kl. 11-20)
Tag hele familien med til gratis oplevelser. Der vil være masser af action for både børn og voksne.

Kom og nyd stemningen, nyd den fantastiske kulisse som Lillebælt skaber, nyd alle de kulinariske specialiteter street food boderne serverer, nyd en kold drink, fadøl eller sodavand mens vores DJ spiller hyggemusik dagen igennem.

Glæd dig til 3 fede dage ved Lillebælt!

Temaer lige nu

Musik: Rock/Pop

Musikoplevelserne i Fredericia er mange. Der er scener og venues i alle størrelser både inden-  Læs mere