Du er her

Jan Grarup: And then there was silence

Tirsdag, 23. oktober 2018 - 19:30 til 21:30
Tilføj til kalender 2018-10-23 19:30:00 2018-10-23 21:30:00 Europe/Copenhagen Jan Grarup: And then there was silence

Jan Grarups kamera viser os krig, fattigdom, sult og en konfliktfyldt verden, men også en verden hvor håbet blomstrer på selv de mørkeste steder.

Med afsæt i bogen ‘And Then There Was Silence’ tager den danske krigsfotograf Jan Grarup os med på en rejse til frontlinjen i de sidste tre årtiers krige, konflikter og humanitære katastrofer. Han viser os desperationen, lidelsen og værdigheden, og gør det umuligt at lukke øjnene for de tragedier, billederne viser. Jan Grarups fotos illustrerer på forskellig vis krigens og katastrofens traumer, noget som han også selv har haft meget tæt inde på livet. Hvad er det, der driver ham til at udsætte sig selv for fare gang på gang? Jan Grarup er blevet hædret med adskillige prestigefyldte priser fra både fotobranchen og humanitære organisationer. Arrangeret af Fredericia Debatforum.
Panorama Fredericia detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 23. oktober 2018 - 19:30 til 21:30

Pris

125 kr.
Tirsdag, 23. oktober 2018 - 19:30

Jan Grarups kamera viser os krig, fattigdom, sult og en konfliktfyldt verden, men også en verden hvor håbet blomstrer på selv de mørkeste steder.

Med afsæt i bogen ‘And Then There Was Silence’ tager den danske krigsfotograf Jan Grarup os med på en rejse til frontlinjen i de sidste tre årtiers krige, konflikter og humanitære katastrofer. Han viser os desperationen, lidelsen og værdigheden, og gør det umuligt at lukke øjnene for de tragedier, billederne viser.

Jan Grarups fotos illustrerer på forskellig vis krigens og katastrofens traumer, noget som han også selv har haft meget tæt inde på livet. Hvad er det, der driver ham til at udsætte sig selv for fare gang på gang?

Jan Grarup er blevet hædret med adskillige prestigefyldte priser fra både fotobranchen og humanitære organisationer.

Arrangeret af Fredericia Debatforum.