Du er her

Jeanette Varberg - Viking

Mandag, 1. november 2021 - 19:00 til 20:30
Tilføj til kalender 2021-11-01 19:00:00 2021-11-01 20:30:00 Europe/Copenhagen Jeanette Varberg - Viking

Vikingetiden er en af de helt centrale perioder i Danmarkshistorien, og den er mere populær og fascinerende end det meste andet historie.

Viking - Ran, ild og sværd er Jeanette Varbergs brede fortælling om vikingetiden. Hun sætter vikingetogterne i centrum og fortæller om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa: Fra Irland til Rusland, fra Grønland til Middelhavet blev vikingerne en del af historien. Jeanette Varberg er museumsinspektør på Nationalmuseet og optræder ofte i medierne med sine skarpe, historiske vinkler på nutidens store udfordringer som klimaforandringer, konflikter og migration. 
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Mandag, 1. november 2021 - 19:00 til 20:30

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

80 kr.
Mandag, 1. november 2021 - 19:00

Vikingetiden er en af de helt centrale perioder i Danmarkshistorien, og den er mere populær og fascinerende end det meste andet historie.

Viking - Ran, ild og sværd er Jeanette Varbergs brede fortælling om vikingetiden. Hun sætter vikingetogterne i centrum og fortæller om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa: Fra Irland til Rusland, fra Grønland til Middelhavet blev vikingerne en del af historien.

Jeanette Varberg er museumsinspektør på Nationalmuseet og optræder ofte i medierne med sine skarpe, historiske vinkler på nutidens store udfordringer som klimaforandringer, konflikter og migration.