Du er her

Politik, poesi og pizza

Tirsdag, 2. november 2021 - 18:00 til 19:30
Tilføj til kalender 2021-11-02 18:00:00 2021-11-02 19:30:00 Europe/Copenhagen Politik, poesi og pizza

Savner du at høre mere om politikerens grundlæggende samfundssyn? 

Til Politik, poesi og pizza er det et poetisk indslag, fx en sang eller et digt, der bliver afsæt et for politikernes samtale. Et poetisk udgangspunkt giver os mulighed for at stille de store spørgsmål om helte, kamp og generationer. Vi spiser pizza sammen, mens en række byrådskandidater diskuterer de værdier og det menneskesyn, som ligger bag deres politik. Det er nødvendigt at have billet.  OBS! Der er trappe til lokalet. 
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Tirsdag, 2. november 2021 - 18:00 til 19:30

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

Gratis
Tirsdag, 2. november 2021 - 18:00

Savner du at høre mere om politikerens grundlæggende samfundssyn? 

Til Politik, poesi og pizza er det et poetisk indslag, fx en sang eller et digt, der bliver afsæt et for politikernes samtale. Et poetisk udgangspunkt giver os mulighed for at stille de store spørgsmål om helte, kamp og generationer. Vi spiser pizza sammen, mens en række byrådskandidater diskuterer de værdier og det menneskesyn, som ligger bag deres politik.

Det er nødvendigt at have billet. 

OBS! Der er trappe til lokalet.