Du er her

Verdens rigeste tosse // Børneteater med Comedievognen

Lørdag, 13. oktober 2018 - 10:30 til 11:15
Tilføj til kalender 2018-10-13 10:30:00 2018-10-13 11:15:00 Europe/Copenhagen Verdens rigeste tosse // Børneteater med Comedievognen

En sjov og sød forestilling med børneteateret Comedievognen.

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan f.eks. ske det, at en tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat. Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken? Der er nok af problemer, når man ikke er rigtig klog, så det kan være godt med en fe i baghånden og endnu bedre med et kys på munden. Comedievognen spiller en sjov og sød forestilling fuld af underfundig galskab - om nogle af de store spørgsmål i livet. Teaterforestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakeson, der er kendt som en både produktiv og meget populær forfatter i børnebiblioteket. Alder: 4-10 år. Forestillingen varer ca. tre kvarter, og både børn og voksne skal have billet for at se med.
Prinsessegade 27, 7000 Fredericia Fredericia Bibliotek detskeri@fredericia.dk false

Tid

Lørdag, 13. oktober 2018 - 10:30 til 11:15

 

Fredericia Bibliotek er en kulturinstitution, der danner ramme om både læring og kulturelle oplevelser. Biblioteket er for alle.

Udover udlån af fysiske materialer giver biblioteket adgang til digitale udlån af film, lydbøger og e-bøger samt en række informationsdatabaser.

På biblioteket er der både rum for fordybelse, arbejds- og studiefaciliteter samt leg og spil for børnene.

Biblioteket arrangerer, ofte i samarbejde med eksterne aktører, en lang række arrangementer af debatskabende og folkeoplysende karakter.

Pris

30 kr.
Lørdag, 13. oktober 2018 - 10:30

En sjov og sød forestilling med børneteateret Comedievognen.

Når en fe falder ned fra himlen, kan der ske lidt af hvert. Der kan f.eks. ske det, at en tosse, der bor på en bænk i byens park, bliver meget rig på en enkelt nat. Er lykken til salg? Kan man købe et godt humør? Er der både guld og grønne skove i banken?
Der er nok af problemer, når man ikke er rigtig klog, så det kan være godt med en fe i baghånden og endnu bedre med et kys på munden.

Comedievognen spiller en sjov og sød forestilling fuld af underfundig galskab - om nogle af de store spørgsmål i livet. Teaterforestillingen er skrevet af Kim Fupz Aakeson, der er kendt som en både produktiv og meget populær forfatter i børnebiblioteket.

Alder: 4-10 år. Forestillingen varer ca. tre kvarter, og både børn og voksne skal have billet for at se med.